Nieuwe spelers van de selectie stellen zich voor

Nieuwe spelers van de selectie stellen zich voor

Volgende week begint de selectie alweer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen onder leiding van Koen, Michiel, Bert en Renso. Zoals elk jaar vinden er wijzigingen plaats in de samenstelling van de selectie. Dit jaar mogen we zelfs 9 nieuwe spelers en speelsters verwelkomen (waarvan we sommige al eens in het oranje zwart hebben zien spelen). Hier zijn we als Rust Roest natuurlijk enorm trots op. Maar wie zijn al deze nieuwe toppers? De komende weken zullen zij zich voorstellen door middel van een stukje tekst, foto’s of een filmpje.

 

Hieronder volgen de eerste introducties van Yaniek en Tom

 

Via deze weg wensen wij Eline, Esther 2x, Maxime, Sebastian, Stefan, Tom, Twan en Yaniek heel veel succes en vooral ook veel plezier!

 

Intro Yanike Deenen

 

 

Heyhey, Mijn naam is Yaniek Deenen, ik ben 23 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Roermond. Daar was ik tot vorig jaar actief in het eerste bij Ready’60. Ik heb in mijn veertien jaar bij Ready’60 alle jeugdteams doorlopen. Ik ben op dit moment een derde jaar fysiotherapie studente aan Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven.

Ik houd ervan om met vrienden leuke dingen te doen zoals opstap gaan, op vakantie gaan en ja als een echte limburger carnaval te vieren. Ik ben sinds één jaar wonende aan de ring in Eindhoven en heb daarom gekozen om naar een nieuwe club op zoek te gaan. Ik kijk er erg naar uit om bij jullie tussen de lijnen te mogen spelen. Willen jullie meer van mij weten, twijfel vooral niet om een praatje te maken! Tot komend seizoen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intro Tom van Sluijs

Hoi allemaal, ik ben Tom van Sluijs, 24 jaar en opgegroeid in het pittoreske Westkapelle. Hier heb ik in de jeugd gekorfbald bij Stormvogels en later ook in de senioren. Toen ik werktuigbouwkunde ging studeren aan de TU/e ben ik gaan trainen bij Attila. In mijn 2e jaar ben ik midweek gaan spelen en dat heb ik 2 jaar gedaan. Uiteindelijk was ik toch overtuigd om in het weekend in Eindhoven te gaan korfballen. Zodoende heb ik de afgelopen 3 jaar in Attila 1 gespeeld en had ik het laatste jaar de eer om aanvoerder te mogen zijn van dit mooie team. Helaas komt aan al het mooie een einde, nu zweef ik als PhD’er in het grijze gebied tussen studeren en werken. Na 6 jaar bij Attila was het daarom tijd voor de overstap naar een ‘normale’ vereniging. Evenals veel van mijn mede-Attilianen (mede ook hierdoor) heb ik besloten de overstap naar Rust Roest te maken. Voor mij lekker makkelijk want ik woon om de hoek. Ik heb erg veel zin in het komende seizoen en hoop deze gezellige vereniging beter te leren kennen!

Ander nieuws

In memoriam Gezinus Dekker

Recent bereikte ons het verdrietige bericht van het overlijden van Gezinus Dekker op 87-jarige leeftijd. Gezinus was lid vanaf 1-9-1956 (vanaf zijn 19 e jaar). Hij was gedurende zijn gehele

Meer lezen

Aanpassing opstelling jeugd

Beste jeugdspelers en ouders, Door de krapte onderin zijn er een aantal wijzigingen in de opstellingen gedaan. Zie de volgende pagina. We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie en

Meer lezen