Nieuws vanuit de TC

(28-01-2020)
Teun Slot heeft het bestuur, de TC en de selectie laten weten volgend jaar niet verder te gaan als hoofdtrainer bij Rust Roest. De samenwerking heeft korter geduurd dan beide partijen hadden gehoopt en het beëindigen hiervan is dan ook niet het resultaat van ontevredenheid van één van beide partijen. 

Het hoofdtrainerschap eist teveel tijd en energie van Teun, in combinatie met een veeleisende studie en baan. Wat het te uitdagend maakt om aan alle onderdelen 100% te geven. 

Het is jammer dat de samenwerking hier eindigt, de resultaten laten wellicht nog wat op zich wachten, maar we hebben er het volste vertrouwen in dat we in een stijgende lijn zitten. We wensen Teun veel succes met de rest van het seizoen en zijn toekomstplannen!

Thomas Haaksman gaf eerder dit seizoen al aan dat dit zijn laatste seizoen zou zijn als trainer/coach bij Rust Roest 2. Voor de TC ligt er een uitdagende tijd in het verschiet, om zowel voor Rust Roest 1 en 2 een geschikte nieuwe trainer/coach aan te trekken. Waarbij de TC openstaat voor tips en ideeën vanuit de vereniging. 

TC Rust Roest
 
[terug]