Help het clubhuis de zomer door!

(07-05-2020)
Waarde leden,

Jullie hebben je ongetwijfeld afgevraagd wat er allemaal met de voorraad gebeurt die nog in het clubhuis staat.

We hebben een paar dingen die over de datum dreigden te gaan gedoneerd aan de voedselbank. Maar inmiddels zijn er ook een hoop spullen waar de voedselbank niet op zit te wachten, die hun houdbaarheidsdatum gaan bereiken in de komende maanden. We hebben als clubhuiscommissie alles geïnventariseerd dat over de datum zal raken, uitgaande van mogelijk weer opstarten in september. 
Dit is voor bijna 700(!) euro aan eten en drinken en daarom hebben we de hulp van jullie allemaal nodig om dit op te maken!

We willen dan ook alle leden en ouders vragen om te overwegen om wat over te kopen van de kantine. Hier vinden jullie een spreadsheet met alle dingen die we hebben en wat we er graag voor zouden willen ontvangen.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xRdyfYmqqd__hTA-p92kbuOVU6N9t8GBTB7SGNDdMrw/edit?usp=sharing

Ben je bereid om wat spullen over te kopen van ons, mail dit dan naar clubhuisrr@gmail.com.

Wij zullen je pakket samenstellen en je kunt het afhalen op zaterdag 9 mei of zaterdag 16 mei op het parkeerterrein bij de kantine (tussen 10.00 en 12.00: laat even weten wanneer je komt). Vervolgens krijg je een betaalverzoek namens Rust Roest. Statiegeld van bierflesjes en PET-flessen vragen we jullie om ook over te nemen, maar het hoeft niet, de fris flesjes ontvangen we graag een keer terug, want die kun je niet in de supermarkt inleveren.

Wil je wat bespreken hierover of heb je nog vragen, dan mag je ook altijd iemand van de clubhuiscommissie bellen/appen! Op=op en wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Tom
 
[terug]