Vrienden- Vriendinnen trainingen

Vrienden- Vriendinnen trainingen

De komende weken willen we met de jeugdteams van Rust Roest graag weer een vrienden- en vriendinnentraining organiseren. Tijdens deze training gaan de vrienden en vriendinnen van de kinderen kennismaken met onze mooie sport. Deze trainingen vinden plaats op de volgende momenten:

Team 1e V&V training2e V&V trainingTijdstip
KangoeroesZaterdag 21 meiZaterdag 28 mei10:00 tot 11:00
F+E+DWoensdag 18 meiWoensdag 25 mei18:00 tot 19:00

Alle jeugdleden tot en met de D-pupillen ontvangen 11 mei uitnodigingen die ze kunnen uitdelen. Wil je meer vrienden en/of vriendinnen uitnodigen dan kan je onderaan dit bericht de uitnodiging downloaden. Mochten deze data overigens niet uitkomen, dan kan je altijd in overleg met je trainer een ander moment afspreken.

Voor elke vriend of vriendin die mee komt trainen krijg je een snoepzak. Als de vrienden of vriendinnen lid worden verdien je een cadeaubon ter waarde van EUR 10,- of een tegoedbon voor Intersport vd Biggelaar van EUR 20,- (af te halen bij je trainer).

Als je vragen hebt dan kan je deze stellen aan je trainer. We hopen veel vrienden en vriendinnen te mogen ontvangen, want wat is nu leuker dan sporten met je vrienden!

Ander nieuws