Back to… the 70/80/90/00’s!!!

Back to… the 70/80/90/00’s!!!

18 november gaan we vanaf 20:00h muzikaal terug in de tijd. We starten in de jaren 70 en gaan vervolgens in 75muzikale minuten door naar de volgende decennia.

Back to….
Bij de jaren 70 denken je misschien terug aan de flower power, hippie bewegingen en het tv-programma; Ren je Rot! Maar denk vooral ook aan muziek van Fleedwood Mac, Bob Marley en David Bowie.
Wie kent het nog uit de jaren 80, een heitje voor een karweitje! En als je nog twijfelt over wat je aan moet doen 18 november, in die periode waren de oversized zonnebrillen, föhnpruiken en plateauschoenen helemaal de Bom (de beste woordgrap in deze aankondiging).
De jaren 90 was de periode waarin de Hitkrant en de Breakout erg populair waren. En wie zijn Tamagotchie is nog in leven? Daarnaast kon je in de clubs helemaal losgaan op muziek van Dj Paul Elstak of van bijvoorbeeld Mental Theo. Je kan eigenlijk wel zeggen dat de jaren 90 Wonderful days waren!
De laatste 75minuten gaan we terug naar de zeroes. In de zeroes werd de eerste Iphone verkocht in Nederland, Uggs waren blijkbaar hip en je keek graag naar programma’s als Pimp My Ride en de laatste 4 seizoenen van Friends. Wat draaide er qua muziek in die periode? Nouja kom vooral langs dan laten we je het horen, we kunnen je i.i.g. één ding beloven, we draaien K-Otic – damn I think I Love You absoluut niet!

DJ Dekker
Als je terug gaat naar de jaren 80 dan kan je gewoon niet om het iconische tv-programma The A-Team heen. Hannibal, Murdock, B.A. Baracus en Face vulden in de jaren ’80 huiskamers over de hele wereld met vette actie. Hun meest gevreesde vijand was kolonel Dekker! En laten wij nu net hem, DJ Dekker geregeld hebben om tijdens deze topavond de muziek aan elkaar te draaien!

Tot 18 november

Ander nieuws