Bestuursverkiezing 2022-2023

Bestuursverkiezing 2022-2023

Als gevolg van het aftreden van René van den Heuvel als penningmeester is op de jaarlijkse algemene vergadering d.d. 22 juni j.l. Gonny Dubbeld benoemd als penningmeester. René neemt hiermee na 7 jaar afscheid van zijn rol als bestuurslid. Via deze weg willen wij hem nogmaals danken voor zijn inzet en inbreng van expertise. Met name de afgelopen corona jaren kunnen, ook op financieel gebied, als dynamisch bestempeld worden.

We zijn erg blij dat met het toetreden van de Gonny het bestuur weer voltallig is. Gonny zal bij de meeste van ons bekend staan als de moeder van Tess en Ryan. In het dagelijks leven is Gonny werkzaam bij Hub Noord-Brabant en in die rol onder andere verantwoordelijk voor de financiën. Aan expertise dus geen gebrek.

Naast de benoeming van Gonny zijn Kristy van Rijsingen (technische zaken) en Sandra van der Reijden (secretaris) herkozen voor de periode van 1 jaar. Gezamenlijk met Kees Hamming (voorzitter) en Kees Slot (algemeen bestuurslid) vormen zij voor het seizoen 2022-2023 dan het ook bestuur.

Mocht je ons willen benaderen dan kan dat natuurlijk altijd. Wij zijn regelmatig te vinden op het veld en onze contactgegevens staan ook vermeld op de site.

Groeten en via deze weg alvast een fijne vakantie gewenst

Bestuur Rust Roest

Kees, Gonny, Kristy, Sandra en Kees

Ander nieuws

Opstellingen jeugd 2024/2025

De opstellingen van de jeugdteams zijn rond, bekijk ze hier. Zoals jullie zien zoeken we voor een aantal teams nog trainers. Ben of ken je iemand die dit zou willen

Meer lezen

JAV 19 juni vanaf 20u

Op woensdag 19 juni vindt onze jaarlijkse algemene vergadering (JAV) plaats, in onze kantine vanaf 20:00 uur. We hopen dat er zoveel mogelijk leden aanwezig zullen zijn. Via mail is

Meer lezen