Feest: 90 jaar en een beetje!

Feest: 90 jaar en een beetje!

90 jaar en een beetje!

Er wordt al weer volop gesport en vele zijn al weer een keer een wedstrijd gaan kijken, nu is het eindelijk tijd voor dat 90 jaar en een beetje jubileumfeest. Twee keer hebben we het moeten cancelen maar driemaal is scheepsrecht! Dus omcirkel met oranje pen zaterdag 14 mei want dan is het zover. Iedereen is welkom vanaf 18:00h (of eerder als je wedstrijden wil kijken). Wij zorgen dat er dan wat hapjes klaar staan voor de borrel. Vanaf een uurtje of 20:00h zet vervolgens de DJ de muziek wat harder en mag er wat onhandig bewogen worden op de dansvloer. De kleuren van ons cluppie zijn natuurlijk oranje dus mocht je nog iets in deze kleur in de kast hebben hangen, trek het aan!

Kom je? Na ruim twee jaar is wel weer tijd om elkaar eens te zien, spreken, aan te raken en vooral met elkaar te feesten. Dus verspreid deze uitnodiging onder je (oud) teamgenoten en zorg ervoor dat je erbij bent!

Dresscode: Rust Roest, Oranje!
18.00 – 20.00 uur borrel met DJ (en hapjes)
20.00 – 01.00 uur feest

 

Ander nieuws

Drukte op parkeerterrein

Vanaf volgende week donderdag, 19 mei, zal Brabantia bezig zijn met het opbouwen van jubileumfestiviteiten. Vanaf volgende week vrijdag is het parkeerterrein volledig autovrij, oftewel de parkeerplaats wordt volledig afgezet.

Meer lezen

Vrienden- Vriendinnen trainingen

De komende weken willen we met de jeugdteams van Rust Roest graag weer een vrienden- en vriendinnentraining organiseren. Tijdens deze training gaan de vrienden en vriendinnen van de kinderen kennismaken

Meer lezen

90 jaar en een beetje feest

Uitgerust van Koningsdag? Mooi, maar ruim die oranje outfit nog niet op! Want je kan die outfit, gewassen natuurlijk, goed gebruiken 14 mei op het “90 jaar en een beetje

Meer lezen