Grote clubactie Rust Roest

Ook dit jaar doen we met Rust Roest weer mee aan de Grote Clubactie. Denk je dat je hier te oud voor wordt? Lees dan toch verder, je kunt geschiedenis schrijven! Een lot kost € 3,00 en de lotenkopers kunnen kiezen voor eenmalige machtiging met hun telefoon door de QR code te scannen of door een bladzijde in een boekje in te vullen. Kijk hier voor op site van de grote clubactie: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/ of in de verkoopboekjes. Daarnaast is het mogelijk om ook via onderstaande link loten te verkopen, hierbij kan de koper ook zijn of haar favoriete lotenverkoper aangeven! https://lot.clubactie.nl/lot/rust-roest-korfbal-eindhoven/300154 Er worden 300.000 prijzen uitgereikt, waaronder de hoofdprijs van € 100.000! Van elk lot dat een van jullie verkoopt gaat € 2,40 naar Rust Roest. Van deze inkomsten kopen we materialen zoals de nieuwe ballen die we onlangs hebben aangeschaft, of kunnen we professionele spelers langs laten komen om clinics te geven. Maar als je loten verkoopt kun je er ook direct zelf iets aan hebben. Je kunt je online opgeven om mee te dingen naar prijzen die verloot worden onder de verkopers.

RR-logo-vrij

Maar Rust Roest doet daar een schepje bovenop! ✔ Voor de D, E of F (4 spelers competitie): ✔ Als je team meer dan 50 loten verkoopt, trakteren we jullie op taart! ✔ Als je team de meeste loten heeft verkocht (en minstens 150 loten) mogen jullie uit eten bij de MacDonalds! ✔ Voor de A, B & C (8 spelers competitie): ✔ Als je team meer dan 100 loten verkoopt, trakteren we jullie op taart! ✔ Als je team de meeste loten heeft verkocht (en minstens 150 loten) mogen jullie uit eten bij de MacDonalds! ✔ Hiervoor geldt dat iedereen in het team minstens 5 loten moet hebben verkocht. ✔ Individueel: De topverkopers krijgen een bioscoopbon. ✔ Extra uitdaging voor de oudere leden (vanaf de C, tot de seniorenteams…): Verkoop jij een superlot aan je werkgever (van je bijbaantje) of een ander bedrijf, seniorenteam, of de bridgeclub van je opa? Dit levert extra veel op voor de club. Het is een soort mini sponsoring. Wordt jij de eerste die dit lukt in de geschiedenis van Rust Roest? Dan krijg je een beloning die het hele jaar zichtbaar is voor de hele club. Kijk op www.clubactie.nl/superlotkopen Je hebt hier geen boekje voor nodig. Dit jaar is het nog makkelijker om tussendoor te zien wie er aan kop loopt met de verkoop. Dat is het makkelijkst als je loten verkoopt via de QR code, of de link op de website. Als je een papieren lot verkoopt kun je dit zelf online aangeven zodat je lot ook meteen meetelt. Je kunt op je eigen pagina bij de grote clubactie zien hoeveel je er hebt verkocht. Scan de QR code op de sticker op je boekje om daar te kijken. Je inlog code staat ook op de sticker. We gaan proberen om dit jaar de tussenstanden wat spannender onder de aandacht te brengen.

taart
De data om in de gaten te houden: ✔ Woensdag 15 september worden de verkoopboekjes na de jeugdtrainingen uitgedeeld ✔ Vanaf zaterdag 18 september mag je op pad met je verkoopboekje. ✔ Inleveren verkoopboekjes als het vol is, of uiterlijk zaterdag 13 november (bij je trainer of bij Erik of Monique), als je boekje eerder vol is mag je natuurlijk ook al eerder inleveren en een nieuwe vragen ✔ Woensdag 8 december trekking Grote Clubactie 2020 ✔ ?? taart uitreikingen en verkoopprijzen uitreiking Hoe verkoop je zoveel mogelijk loten? Door slim te zijn kun je zoveel mogelijk loten verkopen. Kijk maar eens naar deze 6 slimme verkooptips!  
1) Begin meteen met verkopen Begin op zaterdag 18 september meteen met de verkoop. Anders zijn andere clubs je voor! 2) Kies een slimme tijd om langs de deur te gaan     Ga rond etenstijd op pad: dan zijn de meeste mensen thuis! 3) Vertel mensen hoe de Grote Clubactie werkt en wat jouw club eraan heeft Vertel de mensen dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat van elk lot maar liefst € 2,40 naar jouw club gaat. Noem de naam van jouw club en geef zo mogelijk aan waar het geld voor gebruikt wordt. 4) Vraag zoveel mogelijk mensen of ze een lot willen kopen Vraag ook je familie, kennissen en collega’s (van je ouders) om een lot te kopen. Die doen dat meestal wel! 5) Verkoop ook loten op je eigen vereniging (18 en 25 september spelen er veel teams thuis!) Verkoop loten ook aan de leden van je eigen vereniging, bijvoorbeeld in de kantine. Die willen meestal graag meedoen. 6) Dring niet aan als mensen geen lot willen Als mensen geen lot willen lopen: respecteer dat! Laat je inspireren door de mensen die wél meedoen.

Heb je nog vragen, verkooptips of andere opmerkingen dan kan je terecht bij Erik Boerma (vader van Ilja (D) en Abel (E) 06-411 840 54) of Monique Peters Sengers (06-24985526)

gc

Grote clubactie Rust Roest Verdien geld voor je club en voor jezelf!

gc