JAV 19 juni vanaf 20u

JAV 19 juni vanaf 20u

Op woensdag 19 juni vindt onze jaarlijkse algemene vergadering (JAV) plaats, in onze kantine vanaf 20:00 uur. We hopen dat er zoveel mogelijk leden aanwezig zullen zijn.

Via mail is de JAV krant inmiddels verspreid. Heb je bij het lezen hiervan al vragen dan mogen die al direct naar sectretaris@rustroest.nl gemaild worden, zodat we deze op de avond zelf kunnen behandelen.

Zoals gebruikelijk liggen de financiƫle stukken een half uur voor aanvang van de vergadering ter inzage in het clubhuis. Onze penningmeester, Gonny Dubbeld, zal dan aanwezig zijn om inhoudelijke vragen te beantwoorden, zodat we in de vergadering zelf niet op de details hoeven in te gaan indien dit niet perse noodzakelijk is.

We nodigen ook de ouders van onze jeugdleden tot 15 jaar uit om deze JAV-krant te lezen. Op 5 juni wordt de jaarlijkse ouder/kind training georganiseerd. Nadien is het bestuur in de kantine aanwezig om eventuele vragen naar aanleiding van de JAV-krant of overige vragen te beantwoorden.

Ander nieuws

Opstellingen jeugd 2024/2025

De opstellingen van de jeugdteams zijn rond, bekijk ze hier. Zoals jullie zien zoeken we voor een aantal teams nog trainers. Ben of ken je iemand die dit zou willen

Meer lezen