Kangoeroe Klup

De Rust Roest Kangoeroe Klup

De kangoeroes zijn onze jongste leden in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. Spelenderwijs leren de jongens en meisjes de beginselen van korfbal: schieten op de korf, gooien en vangen van de bal en  samenspelen met elkaar. Er worden dan ook heel veel spelletjes met elkaar gespeeld. Net zoals een echte kangoeroe moet je daar vliegensvlug voor zijn en goed kunnen springen.

De kangoeroes trainen bij Rust Roest één keer in de week op zaterdag van 10:00 – 11:00 uur. Tijdens de veldperiode trainen ze buiten op het kunstgras en in de zaalperiode in de gymzaal (beide sportpark Strijp).

 

Een keertje meedoen?

Wil je een keer meedoen? Dan ben je van harte welkom! Je kan bij onze kangoeroes 6 keer gratis mee trainen om te ervaren hoe leuk het is. Wil je meer weten over kangoeroes of wil je een keer meetrainen? Stuur dan een mail naar ledenwerving@rustroest.nl, wij nemen dan contact met je op.

 

Wil jij iemand uitnodigen voor een kangoeroe training?

Ken jij een toekomstige kangoeroe die net 3 jaar is geworden, of die klaar is met zwemles of die gewoon zin heeft om lekker plezier te hebben met vriendjes en vriendinnetjes? Dat zijn allemaal goede redenen om een uitnodiging te sturen voor een kangoeroe training bij Rust Roest.

Stuur jij ons de informatie? Dan sturen wij het kaartje.

 

Mail ons de NAW gegevens van het kind dat je wil uitnodigen, en optioneel de tekst die je op het kaartje wil laten zetten. Je kan dit mailen naar ledenwerving@rustroest.nl. Wij zorgen voor de postzegel.