Kies je Sport weer van start

Kies je Sport weer van start

Zoals elk jaar organiseert de gemeenste Eindhoven ook dit jaar weer “Kies je Sport”. Met Kies je Sport kunnen basisschoolleerlingen kennismaken met het sportaanbod bij hen in de buurt. Ook voor Rust Roest is dit een kans. De ervaring leert namelijk dat 15% van de kinderen na de kennismakingslessen lid wordt. De afgelopen jaren hebben we door deze actie al veel nieuwe leden kunnen verwelkomen.

 

Wij doen uiteraard ook deze keer weer mee. In de eerste weken van maart ontvangen alle basisschoolleerlingen in Eindhoven een brochure met daarin ook informatie over onze vereniging en de data waarop ze welkom zijn om bij ons mee te komen trainen. Mee trainen bij ons kan altijd, maar specifiek voor deze actie op 6 april, 20 april en 11 mei bij onze jeugdploegen en 9 april, 23 april en 14 mei bij onze kangoeroes.

 

Vanaf 25 maart kunnen de kinderen zich dan via de site van de gemeente inschrijven. Na ontvangst van de aanmeldingen zullen we trainers informeren over de komst van de kijkers.

 

Oproep aan alle betrokken trainers, maar ook aan alle andere leden en ouders om de kijkers en hun ouders gastvrij te ontvangen en daar waar nodig bij te praten over onze sport en vereniging.

 

Wil je meer weten over deze actie? Kan dan op: Kies je Sport & Kies je Kunst (kiesjesportenkunst.nl)

 

 

Ander nieuws