Kies je Sport weer van start

Kies je Sport weer van start

Zoals elk jaar organiseert de gemeenste Eindhoven ook dit jaar weer “Kies je Sport”. Met Kies je Sport kunnen basisschoolleerlingen kennismaken met het sportaanbod bij hen in de buurt. Ook voor Rust Roest is dit een kans. De ervaring leert namelijk dat 15% van de kinderen na de kennismakingslessen lid wordt. De afgelopen jaren hebben we door deze actie al veel nieuwe leden kunnen verwelkomen.

 

Wij doen uiteraard ook deze keer weer mee. In de eerste weken van maart ontvangen alle basisschoolleerlingen in Eindhoven een brochure met daarin ook informatie over onze vereniging en de data waarop ze welkom zijn om bij ons mee te komen trainen. Mee trainen bij ons kan altijd, maar specifiek voor deze actie op 6 april, 20 april en 11 mei bij onze jeugdploegen en 9 april, 23 april en 14 mei bij onze kangoeroes.

 

Vanaf 25 maart kunnen de kinderen zich dan via de site van de gemeente inschrijven. Na ontvangst van de aanmeldingen zullen we trainers informeren over de komst van de kijkers.

 

Oproep aan alle betrokken trainers, maar ook aan alle andere leden en ouders om de kijkers en hun ouders gastvrij te ontvangen en daar waar nodig bij te praten over onze sport en vereniging.

 

Wil je meer weten over deze actie? Kan dan op: Kies je Sport & Kies je Kunst (kiesjesportenkunst.nl)

 

 

Ander nieuws

Drukte op parkeerterrein

Vanaf volgende week donderdag, 19 mei, zal Brabantia bezig zijn met het opbouwen van jubileumfestiviteiten. Vanaf volgende week vrijdag is het parkeerterrein volledig autovrij, oftewel de parkeerplaats wordt volledig afgezet.

Meer lezen

Vrienden- Vriendinnen trainingen

De komende weken willen we met de jeugdteams van Rust Roest graag weer een vrienden- en vriendinnentraining organiseren. Tijdens deze training gaan de vrienden en vriendinnen van de kinderen kennismaken

Meer lezen

90 jaar en een beetje feest

Uitgerust van Koningsdag? Mooi, maar ruim die oranje outfit nog niet op! Want je kan die outfit, gewassen natuurlijk, goed gebruiken 14 mei op het “90 jaar en een beetje

Meer lezen