Kom korfballen bij Rust Roest

Je kan gelijk meedoen!

Wij hebben geen wachtlijst en je kan dan ook gelijk mee doen met je leeftijdsgenoten. Je bent welkom op de datums vermeld op de flyer. Mocht je op deze datums niet kunnen dan is dat geen probleem. Je kan ook altijd op een ander moment met ons meetrainen. Voor meer informatie kan je een mail sturen naar ledenwerving@rustroest.nl

Gezellig met jongens en meiden samen sporten

Korfbal is de enige teamsport ter wereld waarbij jongens en meiden samen in een team spelen. Super gezellig natuurlijk. Daarnaast spelen we twee competities in 1 seizoen, zowel in de zaal als buiten op het (kunst)gras.

 

Gratis proeflessen

Wil je weten of korfbal ook echts iets voor jou is? Kom dan gratis 4 keer bij ons mee doen.

 

Korfbal??? Hoe speel je dat eigenlijk?

Heb jij zelf al eens korfbal gespeeld of een wedstijd gezien? Weet je al een beetje wat de spelregels zijn? Geen probleem als dat niet zo is, je gaat dit bij ons allemaal leren. Ben je al een beetje nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onderstaande filmpjes eens.

Korfbal - hoe werkt dat?

Wie zijn wij eigenlijk?

Rust Roest is één van de grootste korfbalvereniging van het zuiden. Momenteel zijn er ongeveer 280 korfballers binnen onze vereniging actief. Bij onze vereniging kan je al kortballen vanaf je 3e jaar. En onze teams spelen op verschillende niveaus. Naast korfballen kan je ook deelnemen aan veel andere activiteiten zoals jeugdavonden, zomerkampen en sport en spel avonden. We spelen onze thuiswedstrijden op zaterdag op sportpark Strijp aan de Rijstenweg in Eindhoven.