Korfbalmateriaal is van ons allemaal, wees er zuinig op!

Korfbalmateriaal is van ons allemaal, wees er zuinig op!

Het bestuur roept alle leden op zuinig te zijn op ons materiaal. Ballen en trainingsmaterialen zijn nu regelmatig kort na aanschaffen weer kwijt. Naast dat dit ons als vereniging onnodig geld kost, zorgt dit ook voor kwalitatief mindere trainingen. Veel teams trainen nu bijvoorbeeld met oude ballen en ook voor de kleintjes missen we nu pionnen, hoepels etc.

 

Bij deze daarom de oproep aan alle lederen om zuinig om te springen met ons materiaal. Spreek elkaar daar waar nodig positief hierop aan.

 

Denk hierbij onder andere aan:

 

  • Leg het materiaal op de juiste plaats weer terug in de berging.
  • Ruim alles op en zorg dat er niets achterblijft op het speelveld.
  • Wat je uit het materiaalhok haalt leg je het zelf ook weer terug.
  • Het materiaalhok is geen speelplaats voor kinderen. Uiteraard kan je wel een paal opzetten om lekker te schieten. Ruim deze dan natuurlijk na afloop wel weer op.
  • Meld gebreken op het gebied van materiaal bij onze materiaalman Marcel van Rijsingen, zodat dit zo snel mogelijk weer opgelost kan worden.

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Namens het bestuur.

Kees Slot

 

Ander nieuws

Teamindeling voor volgend jaar

Hoi allen, We naderen alweer het einde van het huidige seizoen, wat betekent dat wij als TC ook al druk bezig zijn geweest met de teamindelingen voor volgend seizoen. Evenals

Meer lezen

Beach/summer party

Zaterdag 10 is het bijna de laatste competitieronde voordat we de zomervakantie in gaan. Om alvast wat in de sferen te komen organiseren we een beach/summer party. Ijskoude corona’s, dj

Meer lezen