Korfsponsoring op het Rust Roest Hoofdveld!

Korfsponsoring op het Rust Roest Hoofdveld!

Jouw bedrijf als korfsponsor op het Rust Roest hoofdveld? Naast het zaalseizoen zullen ook tijdens het veldseizoen veel wedstrijden op het hoofdveld gespeeld gaan worden. Een perfecte kans om je bedrijf de volle aandacht te geven!
Als openingsactie van het nieuwe hoofdveld is een sponsoractie opgezet. De korfsponsoring zal geveild worden en de opbrengst komt ten goede aan de nieuwe vaste terrasinrichting.
De sponsoring geldt voor aankomend seizoen maar totdat er daarna een andere korfsponsor zich meldt staat jouw bedrijf op beide korven.
Deadline is tijdens de Vlooienmarkt (zaterdag 15 april) 13:00u
Voorwaarden:
– Startbod is minimaal €225,-.
– nieuwe bieding is minimaal €50,- hoger dan het actuele hoogste bod.
– Communicatie over biedingen via sponsoring@rustroest.nl
– Elk bod wordt op de RR socials gepromoot.
– Productiekosten van de bedrukking komen voor de sponsor.
– Sponsoring is voor seizoen 2023-2024 en tot daarna een nieuwe sponsor zich meldt. (In overleg kan de sponsoring ook verlengd worden.)

Ander nieuws

In memoriam Gezinus Dekker

Recent bereikte ons het verdrietige bericht van het overlijden van Gezinus Dekker op 87-jarige leeftijd. Gezinus was lid vanaf 1-9-1956 (vanaf zijn 19 e jaar). Hij was gedurende zijn gehele

Meer lezen

Aanpassing opstelling jeugd

Beste jeugdspelers en ouders, Door de krapte onderin zijn er een aantal wijzigingen in de opstellingen gedaan. Zie de volgende pagina. We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie en

Meer lezen