Nieuwe spelers van de selectie stellen zich voor (Deel 2)

Nieuwe spelers van de selectie stellen zich voor (Deel 2)

Eerder hebben we al kennis mogen maken met Yanik Deenen en Tom van Sluijs. Dit zijn 2 van de in totaal 9 nieuwe selectiespelers. Onderstaand volgen weer een paar nieuwe introducties. Goede filmpjes, foto’s en teksten. Complimenten voor de creativiteit!

 

Intro Eline Hubbers

 

Hoi hoi, mijn  naam is Eline Hubbers en komend seizoen kom ik Rust Roest versterken! Ik ben 24 jaar en ben opgegroeid in Deventer, waar ik ook mijn korfbalcarrière ben begonnen bij Devinco. Ik ben naar het zonnige zuiden verhuisd om scheikundige technologie te studeren aan de TU/e en ben toen direct gaan korfballen bij Attila, waar ik met veel plezier in verschillende teams heb gespeeld. Begin dit jaar ben ik afgestudeerd en inmiddels heb ik een baan gevonden in Eindhoven bij BlueAlp, een bedrijf dat werkt aan een manier om de plastic economie circulair te maken. Een paar weken geleden ben ik verhuisd naar een appartementje in het centrum van Eindhoven. Het aantal burgerpunten dat ik heb is het afgelopen jaar dus flink gestegen en daarom was het na 7 jaar tijd om het groene shirtje aan de wilgen te hangen en op zoek te gaan naar een nieuw cluppie. Gezien de hoeveelheid oud-Attilianen die al rondlopen bij Rust Roest, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik heb heel erg veel zin in komend seizoen en kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen!

 

Intro Sebastian van Andel

Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Sebastian van Andel. Ik ben 24 jaar oud, en mag me dit jaar gaan laten zien in de selectie van Rust Roest! Ik kom oorspronkelijk uit Leusden waar ik

altijd bij KC Antilopen heb gekorfbald. Toen ik in Eindhoven ben gaan studeren kwam ik aanraking met de studentenvereniging ESKV Attila. Na 2 jaar

meetrainen heb ik in het seizoen 2018-2019 de overstap gemaakt naar de wedstrijdteams. Aangezien ik en mijn generatie inmiddels bijna zijn afgestudeerd, was het na 4 mooie seizoenen, waarvan het laatste seizoen in het eerste, voor mij tijd om de studentenvereniging achter mij te laten en de overstap te maken naar Rust Roest. Hopelijk zie ik jullie dit jaar

allemaal massaal langs de lijn en in de kantine. Ik heb er ontzettend veel zin in!

 

Intro Twan Muntjewerff

 

Hoi! Ik ben Twan Muntjewerff. Ik ben 25 jaar en ik kom uit Bodegraven, Zuid-Holland. Daar heb ik vanaf het moment dat ik mijn zwemdiploma’s heb gehaald bij AKV Vriendenschaar gespeeld totdat ik ging studeren in Eindhoven. Nu woon ik al 6 jaar in Eindhoven waar ik naast mijn studie Scheikundige Technologie bij

ESKV Attila heb gekorfbald. Nu het studentenleven voorbij is sta ik klaar voor een nieuwe uitdaging bij Rust Roest. Ik heb er veel zin in en ik kijk uit naar

gezellige wedstrijddagen op het veld!

Als afsluiting heb ik nog 2 waarheden en 2 onwaarheden genoteerd, als je de goede antwoorden wilt weten kan je die vragen als ik op de club ben 😉

  • Ik heb 2 jaar geleden een eigen doelpunt gemaakt in een wedstrijd.
  • Ik heb afgelopen vakantie een berg van 2km hoogte beklommen! (Zie foto)
  • Ik heb op een NK-korfbal gespeeld
  • Ik heb in een wedstrijd een doelpunt gescoord vanaf de middenlijn.

Met vriendelijke groet,

Twan Muntjewerff

 

Intro Esther van Maurik

 

Hoi allemaal!

Ik ben (ook) Esther en ik ben 23 jaar. Op dit moment ben ik bezig met mijn master Operations Management and Logistics op de TU in Eindhoven.

Na 12 jaar bij Tiel 72 te hebben gespeeld, 1 jaartje Rust Roest (misschien dat sommige van jullie mij wel kennen), met een uitstapje van 2 jaar naar Attila, kom ik

komend jaar weer in het oranje zwart bij Rust Roest korfballen. Ik heb er zin in en ik zie jullie snel weer op het veld!

Groetjes,

 

Esther van Maurik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intro Maxime Vroege

 

Intro Stefan Kwant

Ander nieuws