Nieuwe spelers van de selectie stellen zich voor (Deel 3)

Nieuwe spelers van de selectie stellen zich voor (Deel 3)

Eerder hebben we al kennis mogen maken met de nieuwe selectiespelers. Noël Werensteijn mag in dit rijtje niet ontbreken (met graag extra aandacht voor oproep voor woonruimte). Welkom bij Rust Roest en heel veel speelplezier gewenst.
Introductie Noël
Hoi allemaal,
Ik ben Noël Werensteijn. Ik kom uit Houten en ben 22 jaar. Ik heb de afgelopen 4 jaar in Eindhoven Applied Physics gestudeerd, maar heb in die periode tussen Houten en Eindhoven heen en weer gereisd. Dit jaar begin ik aan de master Science and Technology of Nuclear Fusion. Deze zomervakantie kreeg ik een aanbod om 5 maanden hier te wonen vanaf September. Ik heb toen besloten ook hier te gaan korfballen. Ik heb sinds 2006 bij KV Victum in Houten gespeeld, waarvan de afgelopen 3 jaar in de selectie. Ik hoop hier verder door te groeien en weer een leuke groep te leren kennen.
Ik heb veel zin in het seizoen en zal jullie ongetwijfeld leren kennen rondom het veld!
Groetjes,
Noël

PS: Ik zoek vanaf eind januari nog een plekje om in ieder geval de rest van het jaar door te komen. Mochten jullie iets horen, dan houd ik me aanbevolen! 😉

Ander nieuws