Rijschema veld 2022 staat online

Rijschema veld 2022 staat online

Hierbij het rijschema voor de komende veldperiode.

  1. Mocht u onverhoopt verkeerd zijn ingedeeld (uw kind speelt toch niet in dat team, u heeft geen auto, u moet tegelijkertijd zelf spelen, u bent bij meerdere van uw kinderen tegelijk ingedeeld….), dan SORRY en ruil even of vraag iemand anders voor u te rijden.
  2. Is een andere (betere) vertrektijd gewenst? Feel free!
  3. Bij wedstrijden in Eindhoven en de omringende dorpen (Best, Veldhoven, Nuenen etc) wordt verwacht dat uw kind (en u) op eigen gelegenheid komt.
  4. Bij de B en C staan 4 auto’s genoteerd. Mss kán het met eentje minder. Bekijk dit even per week.
  5. Sommigen dorpen (Reusel, Knegsel, Riethoven) staan wel in dit schema, mocht eigen vervoer handiger zijn, spreek dat dan af met het team.
  6. Reiskosten vanaf 40 km kunnen gedeclareerd worden via www.rustroest.nl, knop competitie, knop Reiskosten vergoeden.

 

Een sportief en gezellig seizoen toegewenst!

Anja van der Vliet

Wedstrijdsecretaris Jeugd

Ander nieuws

Drukte op parkeerterrein

Vanaf volgende week donderdag, 19 mei, zal Brabantia bezig zijn met het opbouwen van jubileumfestiviteiten. Vanaf volgende week vrijdag is het parkeerterrein volledig autovrij, oftewel de parkeerplaats wordt volledig afgezet.

Meer lezen

Vrienden- Vriendinnen trainingen

De komende weken willen we met de jeugdteams van Rust Roest graag weer een vrienden- en vriendinnentraining organiseren. Tijdens deze training gaan de vrienden en vriendinnen van de kinderen kennismaken

Meer lezen

90 jaar en een beetje feest

Uitgerust van Koningsdag? Mooi, maar ruim die oranje outfit nog niet op! Want je kan die outfit, gewassen natuurlijk, goed gebruiken 14 mei op het “90 jaar en een beetje

Meer lezen