Samenwerking Rust Roest en PSV voor B aspiranten

Samenwerking Rust Roest en PSV voor B aspiranten

Komend seizoen gaan de korfbalclubs Rust Roest en PSV een samenwerking aan voor de leeftijdscategorie Aspiranten B (14 t/m 16 jaar). Beide clubs streven er naar om voor alle leden in alle leeftijdscategorieën een goed aanbod te kunnen bieden. Daarom vinden beide clubs het verstandig om de samenwerking aan te gaan.

Door de leden en daarmee onze krachten in deze leeftijdscategorie te bundelen kunnen we de spelers een team aanbieden dat beter past bij de mogelijkheden van de spelers. Daardoor komen er drie teams in deze leeftijdscategorie waarbinnen ruimte is voor elk niveau, te weten hoofdklasse (B1), eerste klasse (B2) en breedtekorfbal (B3).

Elk team wordt ondersteund door een trainersduo en waar mogelijk ook een teambegeleider. Vanuit beide clubs tenminste één trainer/coach. Op dit moment zijn de plannen dat de veldwedstrijden op locatie PSV worden gespeeld en de zaalwedstrijden op locatie Rust Roest. Trainingsavonden zullen mogelijk verspreid worden over de week en ook de locatie zal verschillend kunnen zijn. Hierover zullen de teams direct worden geïnformeerd zodra trainingsschema’s bekend zijn.

Hoewel het een samenwerking is voor komend seizoen, beseffen beide besturen dat het voor de ontwikkeling van de spelers op lange termijn belangrijk is een goed perspectief te bieden. Daarom zullen we de samenwerking tijdig evalueren en indien van beide kanten gewenst hier mogelijk een vervolg aan geven.

De samenwerking is een initiatief van de beide clubs, waarbij het behouden van eigen identiteit als club wel als voorwaarde benoemd is. De spelers zullen welkom zijn bij beide clubs, bij korfbal gerelateerde acties en ook bij andere activiteiten.

Uitdaging en ontwikkeling voor iedereen, iets wat we samen met PSV gaan realiseren

Ander nieuws

In memoriam Gezinus Dekker

Recent bereikte ons het verdrietige bericht van het overlijden van Gezinus Dekker op 87-jarige leeftijd. Gezinus was lid vanaf 1-9-1956 (vanaf zijn 19 e jaar). Hij was gedurende zijn gehele

Meer lezen

Aanpassing opstelling jeugd

Beste jeugdspelers en ouders, Door de krapte onderin zijn er een aantal wijzigingen in de opstellingen gedaan. Zie de volgende pagina. We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie en

Meer lezen

Opstellingen jeugd 2024/2025

De opstellingen van de jeugdteams zijn rond, bekijk ze hier. Zoals jullie zien zoeken we voor een aantal teams nog trainers. Ben of ken je iemand die dit zou willen

Meer lezen