Bekijk hieronder de 

Sponsoren

Sponsoring

Welkom op de sponsorpagina van Rust Roest.

Hieronder bevindt zich een overzicht van Rust Roest hoofdsponsors met links naar hun websites en natuurlijk de adresgegevens. Geïnteresseerde bedrijven die zich meer willen weten over de doelstellingen en ambities van Rust Roest en de mogelijkheden tot sponsorschap bij Rust Roest kunnen zich voor extra informatie wenden tot één van de leden van de sponsorcommissie.

Wij komen graag met u in contact.

Reservegetal

Wie wil er niet jaarlijks 52x kans hebben op 14 euro en 52x per jaar Rust Roest steunen. 
Dit kan in de Rust Roest Reservegetal Loterij.

Door 45 deelnemers wordt eens per jaar een bedrag van € 30,00 ingelegd. Aan iedere deelnemer wordt een getal toegekend in de reeks van 1 tot en met 45. Elke zaterdag vindt er een Lotto-trekking (Belgische Lotto, www.lotto.be) plaats, waarbij degene die hetzelfde getal heeft als het getrokken reservegetal een prijs ontvangt van € 14,00.
De gewonnen prijzen worden overgemaakt op je bank of girorekening. Het verschil tussen de totale inleg en de uitgekeerde prijzen wordt overgemaakt aan de penningmeester van Rust Roest.

Naast de kans om zelf rijk te worden, help je hier vooral Rust Roest mee door de vereniging op een leuke manier financieel te steunen.
Inschrijven kan door met ondergetekende contact op te nemen. Je kunt dan in overleg een nummer kiezen en de betaalwijze wordt dan doorgesproken.

Met vriendelijke groet,

Gert Henk Harmsen
Gert.harmsen@hetnet.nl
06-55398882