Sponsoring

Binnen CKV Rust Roest zijn er diverse sponsormogelijkheden, waarbij wij voor het “Hoofdsponsorschap” een drietal naar onze mening voor de sponsor interessante pakketten hebben samengesteld. Behalve dit “Hoofdsponsorschap” zijn er nog diverse andere mogelijkheden voor sponsoring, waar zowel de betreffende sponsor als de vereniging baat bij hebben. De diverse sponsormogelijkheden staan hieronder beschreven.

Pakketsponsoring – “Hoofdsponsorschap”
Door de vereniging zijn een drietal verschillende pakketten samengesteld, waaruit de potentiële sponsor een keuze kan maken. Pakketsponsors worden door de vereniging als zogenaamde “Hoofdsponsor” beschouwd.

  • Pakket 1: Dit is een combinatie van shirtsponsoring, advertentie in het clubblad, reclamebord, website en speciale naamsvermelding als Hoofdsponsor.
  • Pakket 2: Dit is een combinatie van advertentie in het clubblad, reclamebord, website en speciale naamsvermelding als Hoofdsponsor.
  • Pakket 3 Dit is een combinatie van advertentie in het clubblad, website en speciale naamsvermelding als hoofdsponsor.

De kosten voor aanschaf/bedrukken shirts en/of aanschaf/bedrukken reclamebord zijn voor rekening van de sponsor. De minimale duur van alle overeenkomsten is drie jaar. Tarieven afhankelijk van welk team wordt gesponsord.

Teamsponsoring
Naast het “Hoofdsponsorschap” met de keuzemogelijkheid uit een drietal pakketten bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid tot het sponsoren van individuele teams. Hierbij kan worden gedacht aan senioren- of jeugdteams, die zowel landelijk als regionaal in competitieverband opereren. Er kan onderscheid worden gemaakt tussen shirtsponsoring, verstrekken van trainingspakken, tassen of een combinatie daarvan. De eenmalige kosten (aanschaf en bedrukken) en de jaarlijkse vergoeding hangen af van het team en de gekozen combinatie.

Bordsponsoring
Op het veld van CKV Rust Roest aan de Karel Martelweg bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van reclameborden..

Adverteren
In ons clubblad dat eenmaal per drie weken verschijnt zijn er mogelijkheden om advertenties te plaatsen, variërend van 1/15 tot een volledige pagina.

Evenementensponsoring
Ieder jaar worden door CKV Rust Roest diverse activiteiten georganiseerd, zoals onder meer het familietoernooi, feesttraining voor de welpen, opleidingen, jeugdkampen, kaderavond voor de vrijwilligers, diverse jeugdactiviteiten en dergelijke. Het is mogelijk om op basis van nader te maken afspraken bij te dragen in de kosten van een dergelijke activiteit, waarbij de vereniging als tegenprestatie zal zorg dragen voor ruime aandacht voor de betreffende sponsor.

Overige mogelijkheden
Andere mogelijkheden tot sponsoring zijn onder meer:

  • het sponsoren van groepen binnen de vereniging (bijvoorbeeld onze scheidsrechters, de G-afdeling, de welpen)
  • het vermelden van de sponsor op onze website (www.rustroest.nl)
  • het beschikbaar stellen van de wedstrijdbal voor de thuiswedstrijden (14 x per seizoen) van ons eerste seniorenteam

Ook zijn combinaties van pakketten of mogelijkheden bespreekbaar.