Stagiaire Fontys Sportkunde

Stagiaire Fontys Sportkunde

Vanaf oktober dit jaar is er binnen Rust Roest een stagiaire vanuit Fontys Sportkunde actief. Onderstaand stelt hij zich kort aan ons voor.

Hallo, mijn naam is Merlijn Koole en ik ben 17 jaar oud, ik zit op het Fontys sportkunde en loop de komende periode stage bij CKV Rust Roest. Zelf woon ik in Weert en doe ik aan topsport basketbal.  Je kunt me daarom wel vast herkennen aan mijn tas die ik altijd bij heb en kun je me ook zeker herkennen aan de Fontys sportkunde kleding die ik draag tijdens stage. Ik ben te vinden bij de club op vrijdag middagen en woensdag avonden. Dit wordt afwisselend, soms zie je me een weekje niet en soms beide dagen in de week.

Ik kijk er zelf heel erg naar uit om stage te mogen lopen bij CKV Rust Roest en hoop een goede bijdrage te kunnen leveren bij de club.

Ik hoop dat jullie nu al iets meer weten van mij en hopelijk tot snel!

Merlijn heeft al een training gegeven aan onze E en F spelers en zal ook schoolkorfbalclinics gaan begeleiden. Daarnaast gaat hij een plan gericht op ledenwerving uitwerken.

Ook via deze weg veel succes en plezier gewenst!

Ander nieuws

Drukte op parkeerterrein

Vanaf volgende week donderdag, 19 mei, zal Brabantia bezig zijn met het opbouwen van jubileumfestiviteiten. Vanaf volgende week vrijdag is het parkeerterrein volledig autovrij, oftewel de parkeerplaats wordt volledig afgezet.

Meer lezen

Vrienden- Vriendinnen trainingen

De komende weken willen we met de jeugdteams van Rust Roest graag weer een vrienden- en vriendinnentraining organiseren. Tijdens deze training gaan de vrienden en vriendinnen van de kinderen kennismaken

Meer lezen

90 jaar en een beetje feest

Uitgerust van Koningsdag? Mooi, maar ruim die oranje outfit nog niet op! Want je kan die outfit, gewassen natuurlijk, goed gebruiken 14 mei op het “90 jaar en een beetje

Meer lezen