Trainingsstaf selectie 2022-2023 compleet

Trainingsstaf selectie 2022-2023 compleet

Wij zijn verheugd aan te mogen kondigen dat de staf voor de selectie voor komend seizoen compleet is. Nadat Bert en Renso eerder al te kennen hebben gegeven dat ze graag een jaar langer door gaan als trainer/coach van het tweede team zijn we nu ook rond qua bezetting voor het eerste team.

Komend seizoen zullen Koen Vossen en Michiel Poldervaart samen de training en coaching voor Rust Roest 1 oppakken.

Nadat we op de samenwerking hebben geproost, hebben we beide heren om een eerste reactie gevraagd:

Michiel
“Ik zie erg uit naar het aankomende seizoen. Ik heb alle jeugdteams binnen Rust Roest doorlopen van breedtekorfbal tot hoofdklasse. Daarnaast heb ik nog een aantal jaar ervaring opgedaan bij de selectie zuid U16. Dit is voor mij een mooie stap vooruit in mijn carrière als coach en ik wil samen met Koen en de trainers van 2 (Bert en Renso) een goed plan maken hoe we met de selectie kunnen groeien en voor het kampioenschap kunnen gaan spelen.”

Koen
“Gedurende mijn KT4 opleiding heb ik veel geleerd tijdens mijn stage bij Oost-Arnhem onder leiding van Ron Steenbergen. Na de KT4 heb ik een aantal (jeugd)ploegen getraind binnen Rust Roest. Door gebrek aan tijd kon ik niet door als trainer, maar gelukkig wel als KT3-docent.

Nu ik weer meer tijd beschikbaar heb, kan ik weer als trainer aan de slag. Dat dit bij de selectie van Rust Roest kan, is natuurlijk extra leuk.

Er staat een leuke, jonge en leergierige groep. Vanuit de club is ons als staf meegegeven om met ontwikkeling en plezier aan de slag te gaan. Die combinatie spreekt mij aan.”

Wij zijn erg blij dat deze twee clubmannen samen de uitdaging aan gaan, en hebben er vertrouwen in dat de selectie met deze staf een mooi seizoen tegemoet gaat. 

Via deze weg willen wij Bert, Renso, Koen en Michiel veel succes wensen het komende seizoen.

Met sportieve groeten,
de technische commissie

Ander nieuws