Vlooienmarkt CKV Rust Roest 9 april 2022

Vlooienmarkt CKV Rust Roest 9 april 2022

EINDHOVEN 8 maart 2022 – Op zaterdag 9 april 2022 is het weer zover! De jaarlijkse vlooienmarkt van christelijke korfbalvereniging CKV Rust Roest gaat dan weer in volle glorie van start. De vlooienmarkt vindt plaats op Sportpark Strijp aan de Rijstenweg 9 (5652 CG, Eindhoven).

MITS ER GEEN BELEMMERENDE CORONA MAATREGELEN ZIJN!  ZIE DE SOCIALE MEDIA.

 

Vanaf 10.00 uur is het terrein open en kan iedereen op zoek gaan naar koopjes. De opbrengst van de vlooienmarkt gaat volledig naar de vereniging. Vanaf 7 maart kunnen (oude) spulletjes aangeboden worden bij het clubhuis, op zaterdagen. Hieronder volgt een plaatje naar de locatie van CKV Rust Roest. Uiteraard kunnen wij ook  spullen ophalen, dit kunnen wij doen op vrijdag 8 april.

Houd u er rekening mee dat we alleen bruikbare spulletjes ophalen.

 

Op onze bekende jaarlijkse vlooienmarkt kunt u terecht voor kleine meubelen, kleding, tassen en schoenen, kopjes, borden, glazen, speelgoed, lampen, tuinartikelen, loterij, (warme) lekkernijen en paaseitjes. Kortom: teveel om op te noemen, u bent van harte welkom!

 

Voor vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden via vlooienmarkt@rustroest.nl.

Tot 9 april bij de jaarlijkse vlooienmarkt van CKV Rust Roest!

 

Flyer voor de vlooienmarkt: Vlooienmarkt 2022

 

Ander nieuws

Drukte op parkeerterrein

Vanaf volgende week donderdag, 19 mei, zal Brabantia bezig zijn met het opbouwen van jubileumfestiviteiten. Vanaf volgende week vrijdag is het parkeerterrein volledig autovrij, oftewel de parkeerplaats wordt volledig afgezet.

Meer lezen

Vrienden- Vriendinnen trainingen

De komende weken willen we met de jeugdteams van Rust Roest graag weer een vrienden- en vriendinnentraining organiseren. Tijdens deze training gaan de vrienden en vriendinnen van de kinderen kennismaken

Meer lezen

90 jaar en een beetje feest

Uitgerust van Koningsdag? Mooi, maar ruim die oranje outfit nog niet op! Want je kan die outfit, gewassen natuurlijk, goed gebruiken 14 mei op het “90 jaar en een beetje

Meer lezen