Vrienden- Vriendinnen trainingen

Vrienden- Vriendinnen trainingen

De komende weken willen we met de jeugdteams van Rust Roest graag een vrienden- en vriendinnentraining organiseren. Tijdens deze training gaan de vrienden en vriendinnen van de kinderen kennismaken met korfbal. Deze trainingen vinden plaats op de volgende momenten:

Team 1e V&V training 2e V&V training Tijdstip
Kangoeroes Zaterdag 4 maart Zaterdag 11 maart 10:00 tot 11:00
F+E+D Woensdag 1 maart Woensdag 8 maart Eigen trainingstijd

Onze jeugdleden (kangoeroes t/m D) ontvangen tussen 11 en 18 februari uitnodigingen die ze kunnen uitdelen. Wil je meer vrienden en/of vriendinnen uitnodigen dan kan je hier de uitnodiging downloaden.

Voor elke vriend of vriendin die mee komt trainen krijg je een snoepzak. Als de vrienden of vriendinnen lid worden verdien je een cadeaubon ter waarde van EUR 10,- (af te halen bij je trainer).

Als je vragen hebt dan kan je deze stellen aan je trainer. We hopen veel vrienden en vriendinnen te mogen ontvangen, want wat is nu leuker dan sporten met je vrienden en vriendinnen!

Ander nieuws

Inloopavond

Beste leden en/of ouders van leden, Op woensdagavond 20 september organiseren wij als bestuur van 18 tot 21 uur een inloopavond voor alle leden en ouders van leden in ons

Meer lezen

Spelregelavond

Beste leden, ouders, geïnteresseerden, Woensdag 30 augustus zal er weer een spelregelavond worden georganiseerd, om 20:00 in ons clubhuis. Doel van de avond is het verduidelijken van de spelregels van

Meer lezen