Wedstrijdverslag Rust Roest – Victum

Wedstrijdverslag Rust Roest – Victum

Zaterdag 2 april, dan toch de lang uitgestelde laatste zaalwedstrijd van ons eerste tegen Victum.
Na een nederlaag vorige week in Houten, hadden we nu de kans te laten zien dat we meer waard waren dan dat. Met het tweede op de bank en publiek op de Genderbeemd tribune, gingen we met meer support en vertrouwen het (gladde) veld op.
Doelstelling; met plezier, ons eigen spel spelen en een mooie laatste pot neerzetten.
Ondanks dat we wisten dat punten er hoogstwaarschijnlijk niet in zaten, zijn we met vechtlust begonnen aan de wedstrijd. Nodige balletjes gestolen, af en toe ons nog even gek laten maken door de tegenstander, maar zeker ook onze kwaliteiten kunnen laten zien.
Het doelsaldo verschil van vorige week meer dan gehalveerd en overall met een positief gevoel het zaalseizoen kunnen afsluiten.
Komende twee weken nog volle bak support voor ons tweede tijdens de play offs en dan zien we jullie daarna graag weer in de zon met een biertje langs het buitenveld!

Ander nieuws

Inloopavond

Beste leden en/of ouders van leden, Op woensdagavond 20 september organiseren wij als bestuur van 18 tot 21 uur een inloopavond voor alle leden en ouders van leden in ons

Meer lezen

Spelregelavond

Beste leden, ouders, geïnteresseerden, Woensdag 30 augustus zal er weer een spelregelavond worden georganiseerd, om 20:00 in ons clubhuis. Doel van de avond is het verduidelijken van de spelregels van

Meer lezen