Wedstrijdverslag Rust Roest – Victum

Wedstrijdverslag Rust Roest – Victum

Zaterdag 2 april, dan toch de lang uitgestelde laatste zaalwedstrijd van ons eerste tegen Victum.
Na een nederlaag vorige week in Houten, hadden we nu de kans te laten zien dat we meer waard waren dan dat. Met het tweede op de bank en publiek op de Genderbeemd tribune, gingen we met meer support en vertrouwen het (gladde) veld op.
Doelstelling; met plezier, ons eigen spel spelen en een mooie laatste pot neerzetten.
Ondanks dat we wisten dat punten er hoogstwaarschijnlijk niet in zaten, zijn we met vechtlust begonnen aan de wedstrijd. Nodige balletjes gestolen, af en toe ons nog even gek laten maken door de tegenstander, maar zeker ook onze kwaliteiten kunnen laten zien.
Het doelsaldo verschil van vorige week meer dan gehalveerd en overall met een positief gevoel het zaalseizoen kunnen afsluiten.
Komende twee weken nog volle bak support voor ons tweede tijdens de play offs en dan zien we jullie daarna graag weer in de zon met een biertje langs het buitenveld!

Ander nieuws

Drukte op parkeerterrein

Vanaf volgende week donderdag, 19 mei, zal Brabantia bezig zijn met het opbouwen van jubileumfestiviteiten. Vanaf volgende week vrijdag is het parkeerterrein volledig autovrij, oftewel de parkeerplaats wordt volledig afgezet.

Meer lezen

Vrienden- Vriendinnen trainingen

De komende weken willen we met de jeugdteams van Rust Roest graag weer een vrienden- en vriendinnentraining organiseren. Tijdens deze training gaan de vrienden en vriendinnen van de kinderen kennismaken

Meer lezen

90 jaar en een beetje feest

Uitgerust van Koningsdag? Mooi, maar ruim die oranje outfit nog niet op! Want je kan die outfit, gewassen natuurlijk, goed gebruiken 14 mei op het “90 jaar en een beetje

Meer lezen