Wedstrijdverslag Synergo – Rust Roest

Wedstrijdverslag Synergo – Rust Roest

Op zaterdag, iets na drie uur in de middag begeleidde storm Eunice ons richting Utrecht. Rond half zes was de eerste worp van Rust Roest in de uitwedstrijd tegen Synergo een feit.

Na de veldwedstrijd wisten we dat dit geen gemakkelijke opgave ging worden. Verdedigend lieten we ons toen erg kennen en in de voorbereiding was ook flink ingegaan op de verdedigende tactieken.

Na een hartelijk ontvangst in de Synergo-hal, waar sommigen supporters al genoten van een huisgemaakt frietje stoofvlees (en geef ze eens ongelijk op dit tijdstip), begon onze selectie aan de voorbereiding.

Een grote groep spelers, want door blessures was de wedstrijd van ons tweede eruit gehaald, was klaar voor de strijd. We begonnen verdedigend niet volgens afspraak, maar wisten onszelf wel terug te knokken in de wedstrijd.

We verdedigden de rest van de wedstrijd sterk. Hier en daar verloren we onze concentratie en dat koste dan vaak meteen een tegengoal. Het was vooral het afrondingspercentage van onszelf dat ons nekte. De eindstand werd daardoor bepaald op 17-12 in het voordeel van onze collega’s uit Utrecht.

Normaal gesproken genoeg tijd om daaraan te werken. Helaas deze week niet. Door de nog stroeve coronamaatregelen aan het begin van het seizoen moeten we woensdagavond om 20:15 al aantreden tegen Victum in onze eigen strijphal. Een lastige pot op voorhand, waarin we alle steun van ons thuispubliek kunnen gebruiken, want eindelijk mag het weer! Zie we jullie dan?

Ander nieuws

Drukte op parkeerterrein

Vanaf volgende week donderdag, 19 mei, zal Brabantia bezig zijn met het opbouwen van jubileumfestiviteiten. Vanaf volgende week vrijdag is het parkeerterrein volledig autovrij, oftewel de parkeerplaats wordt volledig afgezet.

Meer lezen

Vrienden- Vriendinnen trainingen

De komende weken willen we met de jeugdteams van Rust Roest graag weer een vrienden- en vriendinnentraining organiseren. Tijdens deze training gaan de vrienden en vriendinnen van de kinderen kennismaken

Meer lezen

90 jaar en een beetje feest

Uitgerust van Koningsdag? Mooi, maar ruim die oranje outfit nog niet op! Want je kan die outfit, gewassen natuurlijk, goed gebruiken 14 mei op het “90 jaar en een beetje

Meer lezen