Wedstrijdverslag Victum – Rust Roest

Wedstrijdverslag Victum – Rust Roest

Vlaggenschip ten onder in Houten.

Hoewel vorige week de wedstrijd in de laatste tien minuten helaas uit handen werd gegeven tegen Noviomagum, hadden de spelers vertrouwen geput uit het spel. Zo vertrokken ze met goede moed richting Victum.

De sfeer zat er in Houten goed in. Er was veel publiek aanwezig en met een schijnwerper in de ogen werden beide ploegen voorgesteld. Victum begon scherp aan de wedstrijd en kwam 2-0 voor waarna Jaron snel de aansluitingstreffer binnenschoot. Er kon echter niet langszij worden gekomen en ons eerste moest toezien hoe de score langzaam opliep tot 7-1. Tijdens een korte opleving schoot Diewke twee keer raak. Helaas was de hoop en de spirit om er een echte wedstrijd van te maken van korte duur.

Na een 12-5 ruststand liep Victum ontzettend snel uit in de tweede helft. De vechtlust die in eerdere wedstrijden wel aanwezig was, ontbrak helaas waardoor een pijnlijke 30-9 eindstand volgde. Aankomende zaterdag zal (in de Genderbeemd!) alweer de laatste wedstrijd van het zaalseizoen worden gespeeld. Aangezien dit opnieuw tegen Victum is, hebben we iets goed te maken.

Ander nieuws

Drukte op parkeerterrein

Vanaf volgende week donderdag, 19 mei, zal Brabantia bezig zijn met het opbouwen van jubileumfestiviteiten. Vanaf volgende week vrijdag is het parkeerterrein volledig autovrij, oftewel de parkeerplaats wordt volledig afgezet.

Meer lezen

Vrienden- Vriendinnen trainingen

De komende weken willen we met de jeugdteams van Rust Roest graag weer een vrienden- en vriendinnentraining organiseren. Tijdens deze training gaan de vrienden en vriendinnen van de kinderen kennismaken

Meer lezen

90 jaar en een beetje feest

Uitgerust van Koningsdag? Mooi, maar ruim die oranje outfit nog niet op! Want je kan die outfit, gewassen natuurlijk, goed gebruiken 14 mei op het “90 jaar en een beetje

Meer lezen