Wedstrijdverslag Victum – Rust Roest

Wedstrijdverslag Victum – Rust Roest

Vlaggenschip ten onder in Houten.

Hoewel vorige week de wedstrijd in de laatste tien minuten helaas uit handen werd gegeven tegen Noviomagum, hadden de spelers vertrouwen geput uit het spel. Zo vertrokken ze met goede moed richting Victum.

De sfeer zat er in Houten goed in. Er was veel publiek aanwezig en met een schijnwerper in de ogen werden beide ploegen voorgesteld. Victum begon scherp aan de wedstrijd en kwam 2-0 voor waarna Jaron snel de aansluitingstreffer binnenschoot. Er kon echter niet langszij worden gekomen en ons eerste moest toezien hoe de score langzaam opliep tot 7-1. Tijdens een korte opleving schoot Diewke twee keer raak. Helaas was de hoop en de spirit om er een echte wedstrijd van te maken van korte duur.

Na een 12-5 ruststand liep Victum ontzettend snel uit in de tweede helft. De vechtlust die in eerdere wedstrijden wel aanwezig was, ontbrak helaas waardoor een pijnlijke 30-9 eindstand volgde. Aankomende zaterdag zal (in de Genderbeemd!) alweer de laatste wedstrijd van het zaalseizoen worden gespeeld. Aangezien dit opnieuw tegen Victum is, hebben we iets goed te maken.

Ander nieuws

Teamindeling voor volgend jaar

Hoi allen, We naderen alweer het einde van het huidige seizoen, wat betekent dat wij als TC ook al druk bezig zijn geweest met de teamindelingen voor volgend seizoen. Evenals

Meer lezen

Beach/summer party

Zaterdag 10 is het bijna de laatste competitieronde voordat we de zomervakantie in gaan. Om alvast wat in de sferen te komen organiseren we een beach/summer party. Ijskoude corona’s, dj

Meer lezen