Wedstrijdverslag Victum – Rust Roest

Wedstrijdverslag Victum – Rust Roest

Vlaggenschip ten onder in Houten.

Hoewel vorige week de wedstrijd in de laatste tien minuten helaas uit handen werd gegeven tegen Noviomagum, hadden de spelers vertrouwen geput uit het spel. Zo vertrokken ze met goede moed richting Victum.

De sfeer zat er in Houten goed in. Er was veel publiek aanwezig en met een schijnwerper in de ogen werden beide ploegen voorgesteld. Victum begon scherp aan de wedstrijd en kwam 2-0 voor waarna Jaron snel de aansluitingstreffer binnenschoot. Er kon echter niet langszij worden gekomen en ons eerste moest toezien hoe de score langzaam opliep tot 7-1. Tijdens een korte opleving schoot Diewke twee keer raak. Helaas was de hoop en de spirit om er een echte wedstrijd van te maken van korte duur.

Na een 12-5 ruststand liep Victum ontzettend snel uit in de tweede helft. De vechtlust die in eerdere wedstrijden wel aanwezig was, ontbrak helaas waardoor een pijnlijke 30-9 eindstand volgde. Aankomende zaterdag zal (in de Genderbeemd!) alweer de laatste wedstrijd van het zaalseizoen worden gespeeld. Aangezien dit opnieuw tegen Victum is, hebben we iets goed te maken.

Ander nieuws

In memoriam Gezinus Dekker

Recent bereikte ons het verdrietige bericht van het overlijden van Gezinus Dekker op 87-jarige leeftijd. Gezinus was lid vanaf 1-9-1956 (vanaf zijn 19 e jaar). Hij was gedurende zijn gehele

Meer lezen

Aanpassing opstelling jeugd

Beste jeugdspelers en ouders, Door de krapte onderin zijn er een aantal wijzigingen in de opstellingen gedaan. Zie de volgende pagina. We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie en

Meer lezen